dinsdag, oktober 12, 2004

Wat is nou de misdaad?

Hij komt me zo langzamerhand de (snot)neus uit, die zelfverklaarde Crimefighter Peter R de Vries. En maar schijnheilig doen over dat ie het beste voor heeft met het land en dat ie misstanden aan de kaak wil stellen.
Ondertussen doet ie aan een verkapte vorm van heling door die computer van de sukkelige officier Tonino op te kopen, met winstbejag als oogmerk.
Even later laat ie in de uitzending daarover gewoon het e-mailadres van die officier zien. Waardoor inmiddels diens mailbox gehackt is, waardoor er nog meer op straat ligt en heel foute mensen ook nog eens over die info beschikken.
Dat is toch uitlokking? Dat is toch een misdaad op zich? Snapt die zelfbevlekker dan niet dat ie zich hiermee juist in heel dubieuze hoeken van de misdaad"bestrijding" begeeft.
Wat zijn we toch een achterlijk land geworden dat er mensen naar tv-programma's van dit soort egocentrische zelfbaksels gaan kijken. Niet dat ik nou doorgaans achter de officieren van justitie sta, maar dis de andere kant op...

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...