woensdag, maart 08, 2006

Apostel

Blij toe! Judas van Aartsen houdt er mee op! De zure aardappel, de Apostel van de Vereniging van Dikdoenerij blijkt een slecht verliezer.
Eerst hard de strijd aangaan met de pvda, op het platvloerse af, en dan vervolgens in debatten er niet tegen kunnen dat je teruggepakt wordt. Nog erger, bij het vernemen van de verkiezingsuitslag opstappen. Gelukkig speculeerde ik er gisteren al op, ik ben niet verrast.Maar kiezersbedrog blijft het..

De regeringspartijen hebben ongelooflijk op hun flikker gekregen vanwege hun arrogante houding van "ons goede beleid boekt resultaten en dat zal de kiezer ongetwijfeld belonen'. Dat is gebleken: het selecte clubje nederlanders dat baat heeft bij dit kabinetsbeleid, dat zijn zo ongeveer de enigen die op de regering gestemd hebben. EEn minderheid, da's duidelijk (een bevoorrechte minderheid, dat wel, want ze hebben nog veertien maanden de tijd om zichzelf te verrijken).

De rest van nederland, gebukt gaande onder vermindering van koopkracht of zelfs meer of minder insluipende armoede, die rest heeft genoeg van het gelul over integratie en veiligheid: nederland moet weer sociaal worden.
Veertien maanden nog, het is op te brengen...

Geen opmerkingen: