zaterdag, april 20, 2019

You, me and him - Daisy Aitkens

You, me and him op IMDb (6,4)
Toch prefereer ik nog altijd de onderkoelde humor die niet helemaal aankomt boven de humor die er te dik bovenop ligt. Deze komedie zag ik na de onderstaande, en deze legde het af tegen de eerste.

Een comedy of errors , zo noemden ze dit genre in de jaren 50. Of een threesome, dat kan ook. Als volgt:

Lesbisch stel worstelt om diverse redenen met de relatie: er is leeftijdsverschil, er is mentaliteitsverschil. De oudere dame van de twee, Olivia,  is een keurige advocate, de jongere, Alex,,  is een losgeslagen kunstenares, die het party-en nog niet helemaal heeft afgeleerd. Wanneer Olivia meldt dat ze toe is aan een kind , mede om de relatie te verdiepen en bestendigen, valt dat niet helemaal goed bij Alex. Die leeft zich uit op een feestje en belandt dronken met de buurman in bed.
U snapt het al: kort daarna blijken beide dames zwanger en er ontstaat de nodige frictie. Zeker als Olivia hoort hoe Alex dan wel in verwachting is geraakt, is de boot aan.
Alex is vast van plan om de hipster-buurman een rol te geven in deze zwangerschap, hij is immers de papa. Olivia ziet dat niet zitten, wordt jaloers en er begint een spel van aantrekken en afstoten. Ondertussen groeien de buiken en groeit het besef dat er echt iets moet gebeuren.


Met: Lucy Punch, Faye Marsay, David Tennant

Geen opmerkingen: