dinsdag, oktober 26, 2004

Subversief!

Jazeker, ik heb het nog! Ik kan nog steeds de gevoelige snaar raken bij mensen die 'in rechts" zijn. Vandaag ben ik op de site van opa-buiswater "ultralinks-extremistisch' genoemd! Ene Sjeffrie meende te mogen reageren op de hoogstaande sociaal-poezie van Opa door er een zo welbekend 'pim-in'-z'n-graf-omdraai-moment" bij te betrekken. Dat zijn goeroe een draaikont was heeft ie meer en minder letterlijk wel bewezen, dat dit heerschap dat na twee jaar kans op geestelijk herstel nog niet doorhad, is vermakelijk.
Ik reageerde dus ook waarna de heer mij op een BeeVeeDee-toontje meldde dat ik op deze blog ook al tegen de koningin schreef en dat hij dacht dat zulke types niet meer bestonden. Nee Sjeffrie, sinterklaas bestaat nog wel, aan het eind van de regenboog een pot goud en de lpf haalt nog een keer een zetel! Dromen zijn bij deze man nog steeds geen bedrog.
Ik groei in mijn rol, een beetje hatemail moet je tegenwoordig toch ontvangen,...

2 opmerkingen:

begt zei

nou, na sjeffrie ben je de eerste. Ik ben toch nog te mild...

Anoniem zei

Zou je niet es een bivakmuts aanschaffen dan, en doe er ook maar een zwarte bomber bij.
Van die laatste heb ik nog wel een tweedehands exemplaar, voor weinig.

Tot swaf,

Jaap

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...