zondag, september 24, 2023

The Crime Boss (aka Arkansas) - Clarke Duke


 The Crime Boss op IMDb (6,0)

Arkansas op Moviemeter (2,74)

Kyle staat nog onderaan de ladder van het criminele circuit maar is vastbesloten het te gaan maken. En dan wel op zijn geheel eigen wijze: bedachtzaam, kleine stapjes om zo buiten schot te blijven en langzamerhand meer macht te verwerken. 

Hij heeft het "geluk" dat hij aan kan haken bij de misdaadorganisatie van de mysterieuze "Frog". Niemand weet wie dat is maar ondertussen bestiert hij een drugsimperium over meerdere staatsgrenzen reikt. Kyle wordt gekoppeld aan Swin, die een compleet ander type is dan hij. Waar Kyle nadenkt over zijn handelingen, gaat Swin alles met bravoure aan en lult hij iedereen de oren van de kop. De samenwerking gaat boven verwachtingm ondanks hun verschillende visies.

Problemen komen er als hun contactpersoon Bright omkomt na een mislukte aflevering. Kyle en Swin snappen dat de verdenkingen direct op hun schouders worden geladen, daarom hebben zij er baat bij om te ontdekken wat hier gebeurd is voordat ze de grote Frog-baas achter zich aan krijgen. Kyle bedenkt een plan en dringt daarmee op gestage wijze verder door in de Frog-organisatie waar de lijnen korter blijken te zijn dan het duo vooralsnog doorheeft.

Met : Liam Hensworth, Vince Vaughn, Clark Duke, John Malkovich, Eden Brolin, Vivica A. Fox


FIN - song : Flaming Lips - In the arms of cocaine

Geen opmerkingen:

Svaniti nella notte (aka Vanished in the night) - Renato de Maria

Svaniti nella notte op IMDb (5,2)   Svaniti nella notte op Moviemeter (2,58) Half gelukte thriller, die we vooral bekeken vanwege de goede e...