zondag, september 17, 2023

Your sister's sister - Lynn Shelton

Your sister's sister op IMDb (6,7)
 Your sister's sister op Moviemeter (3,07)

De dood van zijn broer Tom ontregelt Jack een jaar nadien nog steeds. Op een herdenkingsfeestje valt hij dan ook op harde toon uit tegen de vrienden van zijn broer. Sorry sorry, natuurlijk, maar dan is het er al uit. Iris, die ooit Tom's vriendin was maar die al langer een oogje op Jack heeft, spreekt hem toe en adviseert hem er even tussenuit te gaan. Het huisje van haar ouders op een rustig eiland kan Jack de rust geven die hij in zijn hoofd even nodig heeft.

Als Jack daar arriveert, blijkt hij niet alleen. Er waart al een dame door het huis, die Iris' zus Hannah blijkt te zijn. Hannah trok net zo gedesillusioneerd naar het huisje, zij het om andere redenen: zij heeft net de jarenlange relatie met haar vriendin beëindigd. Ietwat onwennig beginnen Jack en Hannah hun contact, hetgeen na de nodige verwijten en stekeligheden wordt gelardeerd met een stevige hoeveelheid sterke drank. Van het een komt het ander en Jack belandt met de lesbische Hannah in bed. 

De kater komt later, de volgende ochtend arriveert Iris bij het huis, ze was er niet gerust op dat het met Jack goed zou komen. Ze wil van de gelegenheid gebruik maken om Jack van haar interesse voor hem te overtuigen maar dat voornemen wordt in de ijskast gestopt nu ze plots haar zus daar ontmoet. Een ongemakkelijke driehoek, dit weekje weg voor drie dolende zielen.

Met: Emily Blunt, Mark Duplass, Rosemarie DeWitt

FIN - song :Breathe Owl Breathe - Playing Dead

Geen opmerkingen:

Svaniti nella notte (aka Vanished in the night) - Renato de Maria

Svaniti nella notte op IMDb (5,2)   Svaniti nella notte op Moviemeter (2,58) Half gelukte thriller, die we vooral bekeken vanwege de goede e...