dinsdag, mei 16, 2023

Trading Paint - Karzan Kader

Trading Paint op IMDb (4,5)
 Trading Paint op Moviemeter (2,09)

Het opruimen van de harde schijf leidt je soms langs genrefilms waarvan je niet meer weet waarom je deze aangeklikt had. Zo ook deze " Trading Paint" , een volbloed clichéfilm over een vader & zoon-conflict, maar dan gesitueerd in het wereldje van autoracers. Kan ik niet veel mee, dat snapt u. 

Papa Sam Munroe heeft al een tijdje geen races meer gewonnen, zoon Cam is juist een rising star aan het worden. Uitstekend coureur, maar te vaak last van materiaalpech. En dat verwijt hij zijn vader, die het sleutelwerk aan zijn auto doet. 

Na weer een teleurstellende race besluit Cam in te gaan op het aanbod van hun beider concurrent Linsky, die handig inspeelt op de groeiende spanning tussen vader en zoon. De overstap naar de stal van de concurrent zorgt voor verwijdering tussen vader en zoon. Zozeer zelfs dat vader besluit om opnieuw in de wagen te stappen en dan maar tegen Linksy én tegen zijn zoon te gaan racen. 

Nou ja, vader en zoon groeien uit elkaar, proberen elkaar van de baan af te rijden en Linsky hoopt te profiteren. De partner van vader probeert te bemiddelen tussen de twee kempende familieleden. Er is een heftige gebeurtenis voor nodig om beiden weer met elkaar in gesprek te brengen.

Met : John Travolta, Shania Twain, Michael Madsen, Toby Sebastian, Kevin Dunn, Rosabell Laurenti Sellers

FIN - song : The Vegabonds - Best I Can

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...