zondag, juni 04, 2023

Ticket to paradise - Ol Parker

Ticket to paradise op IMDb (6,1)
 Ticket to paradise op Moviemeter (2,83)

Feelgoodje met een hoge mate van voorspelbaarheid. Geeft niks, verwachtingen bijstellen helpt dan. Als je dat doet. heb je hier een vermakelijk filmpje aan. Dat komt mede door het soepele acteerwerk van zowel Julia Roberts en George Clooney, die gemaakt lijken voor dit werk (van Clooney weet ik dat ie een formule toepast van steeds een paar van dit soort blockbusters maken om daarmee weer een paar indiefilms mee te financieren. Ik vind dat leuk. 

De twee supersterren spelen hier een gescheiden stel dat elkaar al een tijdje vermijdt. Dat gaat lang goed, totdat ze op het afstudeerfeestje van hun dochter gedwongen naast elkaar komen te zitten. De verwensingen zijn niet van de lucht, maar ze spelen mooi weer voor dochter Georgie, die zich vanaf nu advocaat mag noemen. Maar éérst vakantie! 

Dochterlief reist met beste vriendin naar Bali en ontmoet daar een charmante jongeman. Zo charmant dat dochterlief als een blok voor hem valt en uiteindelijk besluit niet meer naar de States terug te keren. Vader en moeder reizen erheen voor de bruiloft, maar slaan - geheel tegen hun principes - de handen ineen om het onverwachte huwelijk te voorkomen. Ze plegen de nodige obstructie, hetgeen ze argwanende blikken van aanstaande schoonzoon en uiteindelijk ook van hun dochter oplevert. Het onderlinge vitten slaat langzaam om in een klein beetje "gevoel van vroeger'. 

Met : George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier

FIN - song : Isley Brothers - This old heart of mine

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...