zaterdag, augustus 11, 2007

De achterdeur uit!

U kent dat wel, dat je eindelijk eens besluit om op verjaardag te gaan bij iemand naast wie je al jaren bartime doorbrengt.
wij gisteren ook: netjes op t fietsie, cadeautje in t tassie en gespeurzocht in een van hoorn's verre nieuwbouwwijken. Keurig gevonden, fietsen voor de deur neergezet (he, geen andere fietsen?) en aangebeld. Niets, nada, noppes reaxi.
niemand in de kamer te zien, tja: er stond een pc aan. Ook geen lawaai-feest-geluiden van praatschreeuwende mensen of vallend glaswerk.
nog een keer aangebeld, noppes again.

wij op de fiets met het vaste besluit dan maar in t centrum een borrel te halen, komen we onderweg nandere feestgangster tegen. Die besluit de job eens mobiel te bellen: ook noppes reactie.
In de stad heerlijk een bier gedaan, andere potentiƫle verjaarsgangers op t terras begonnen ook te bellen: nul reactie.
Totdat na enkele minuten Frommel opeens "gemist bericht" op zn schermpje kreeg. Job had gebeld. "jahoor, gewoon een feessie maarreh: iedereen weet toch dat we in de achtertuin zitten? En dat je dus ook met je fiets achterom komt?"
Nou, niet iedereen dus!!
Zonder wroeging toch nog een keer de tocht gemaakt en het klopt: het werd nog een latertje!! uit wraak hebben we al zn bier opge... juist!

Geen opmerkingen: