zondag, augustus 26, 2007

.....is je beste vriend

tis me een tijd niet overkomen, maar gister haalden we t scannernieuws weer eens.

Kmoest draaien bij mijn aanstaande braziliaanse vriend (voorlopig is ie nog gewoon ex-hoogkarspelaar, maar over een half jaar wordt ie zuidamerikaan). Twas mooi weer, het inzegenritueel diende buiten te gebeuren dus konden harry en ik net zo goed buiten gaan draaien.
easier said than done, maar ok: ik bouwde de set op, sloot alles aan en verrek, na een uurtje of anderhalf a twee hadden we zowaar een buitendansvloertje vol..
maar ja, buiten he. het geluid draagt ver en als je weliswaar buiten de stad woont, maar kort achter je toch nog een nieuwbouw-villa-wijk hebt, dan wonen er zonder twijfel klagers in de buurt.
daar stonden ze opeens: herman & dad. En ik moet zeggen: ik had op ze gewacht, dit kon niet lang goed gaan. Twas dus ook voor het eerst dat ik zag dat feestgangers en politie het zo ongelooflijk met elkaar eens waren dat we inderdaad de versterker terugschroefden naar niveau 3 en dat we dus eigenlijk ook meteen klaar waren met draaien.
Geen slag, geen stoot, geen boe, geen ba: zonder morren schaarde het westfriese volk zich rondom de statafel: zolang de tap geen lawaai maakt, mogen we die nog gewoon gebruiken!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

0ns straatfeest gisteravond in onze oudbouwwijk was weer helemaal toppie, een liveband, een harmonie, een tap, tappa's, turkse hapjes, appeltaart, een aankomende dj en ook nog stille momenten, nou ja, op de beppers nagelaten... De hermandad zorgde voor de wegafsluiting en de buurtveldwachter genoot van zijn schuimend vocht. Maar klagende achterburen?, niets van gemerkt!!! En de veldwachter ging tevreden naar huis en zei tot volgend jaar.

begt zei

we blijken te leven in een kameleon-jongensboek! wacht maar tot de boerenknecht weer iemand een poets bakt!!

Anoniem zei

Dan ben jij vast Jelle!