dinsdag, augustus 14, 2007

Een steeds harder roepende plicht

Vandaag de laatste dag mijner vakantie. En die is zelfs al niet helemaal vrij.
maar liefst drie bijeenkomsten betreffende de hoornse filmdagen, om zo alvast weer een beetje in het vergaderritme te komen.

eerst krijgt ik een inzage in het concept-programma, daarna bespreken we met werkgroep publiciteit en vanavond met de stuurgroep.
Ik hoop dan ook vandaag voldoende ammunitie op te doen om eindelijk publicitair met dit spannende verhaal van start te mogen....

en dan morgen? eindelijk weer eens met een amsterdamwaartse trein, nieuw bureautje, nieuwe pc, nieuwe collega's, nieuwe zin en herwonnen levenslust.

alles sal reg kom!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oei, herwonnen levenslust. Bracht jouw gevecht voor een passende baan jouw levenslust in gevaar? Mijn advies: laat het daar niet van afhangen. Je werkt om te leven en leeft niet om te werken. Zoek je levenslust vooral buiten het werk. Tijdens het werk is vooral meegenomen.

Veel succes maandag, veel plezier maandag. Maar valt het tegen of valt het mee: er is altijd leven na de... pardon na het werk.;0)

FROMMEL zei

ik heb waarschijnlijk ook een nieuwe baan binnenkort. daar wordt ik wel gelukkig van, maar ik ben liever gelukkig buiten mijn werktijden. en dat lukt als 1 trein.

begt zei

@beiden: jullie weten dat ik mijn levensgeluk niet louter haal werk, maar jullie weten ook dat ik erg blij kan worden als mijn werk ook nog s leuk is.
daar komt bij dat ik financieel dermate in de verplichtingen zit dat ik blij ben dat er opnieuw een baan op me staat te wachten.
kortom: ik hoef het alleen nog maar leuk te maken, gunstig is het al!