woensdag, augustus 15, 2007

Twent

Zo he, zelfde tijd weg, uur later thuis. das effe wennen, maar ik moet zeggen dat dat grotendeelsch de schuld is van de NS, die de zomervakantie altijd van begin juni tot half september viert. als straks de sneltreinen weer rijden, gaat de reistijd weer lijken op wak de laatste zes zeven jaar had.

en verder? ontspannen, vriendelijk en veelbelovend. begt houdt slagen om de arm, maar t begin is niet verkeerd...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat zomergezever ook altijd met die treinen en bussen en trams en vooral metro's ... juist met de Parade hier in Amsterdam Zuideramstel drie weken om de hoek zijn juist de metro's tussen Duivendrecht en Zuid (WTC) totaal afwezig. Bizar. Er moet geheit worden voor Noord-Zuid, en dus rijden er geen metro's. En alle overige lijnen zijn behoorlijk gedecimeerd, waarbij de immer te korte - dus Japans-volle - metrostelletjes met het comfort van een Zimbabwaanse jaren '50-truck ook nog eens minder frequent per uur verschijnen ... aaaaargh!

Los van dat: die zomerstop van NS en consorten, dat moet toch zijn opdat het personeel op vakantie kan? Maar die gasten hebben toch ook gewoon 24 dagen per jaar? Waarom moet dat dan enkele maanden duren? Ik snap er niks van. Temeer het in toeristenstad Amsterdam echt geen seconde rustiger is in het openbaar vervoer in de zomer. Au contraire.

Ach ja ...

begt zei

ken t gevoel. vandaag maar geprofiteerd van het feit dat de eerdere trein te laat was. Ofte wel: ik had t geluk dat de sneltrein net kwam terwijl ik aankwam voor de stopper erna...