zondag, augustus 21, 2016

Teach me love (aka How to make love like an Englishman/aka Some Kind of Beautiful) - Tom Vaughan

Teach me love op IMDb (5,8)
Romkommig niemendalletje dat hier ten huize aangezet werd omdat vrouwlief aardig gecharmeerd is van hoofdrolman Pierce Brosnan. Die doet hier weer zijn aantrekkelijke ding, maar niet meer dan dat.

Brosnan speelt Richard, een hoogleraar Engelse Romantiek (dat is literatuur he, geen versiertechnieken) met een joekel van een vadercomplex. Pappie was ook hoogleraar, maar pappie was flamboyant en tegendraads en vernieuwend. Dat alles heeft Richard niet, daar is hij te stiff upper lip voor. Maar ach, hij slaat een mooi studentenmoppie (Jessica Alba) aan de haak, hij bezwangert haar en reist met haar mee terug naar de VS. Inmiddels heeft ie dan ook haar zuster ontmoet en stiekem vindt hij die veel interessanter (Salma Hayek). Maar ja, conventies.
Gelukkig loopt zijn relatie mis. Hij is vastbesloten voor hun kind te blijven zorgen en gaat in het tuinhuis wonen, met alle complicaties van dien.
Op een gegeven moment moet zijn ex op zakenreis en zij regelt dat haar zus in huis komt omdat ze Richard de zorg voor het jochie niet alleen toevertrouwt. De rest moet u raden.


Geen opmerkingen: