maandag, december 25, 2023

Ring of deception (aka The Gentlemen menteur/Seduced by a stranger) - Scott Belyea

Ring of deception op IMDb (4,7)
 Ring of deception op Moviemeter (2,33)

Dit jaar kregen we er nog een tv-zender bij in het pakket, Filmbox genaamd. Voor gratis, dus toch eens kijken. Voornamelijk tv-films en b-materiaal, af en toe een bekende oude titel. Ik kan zonder dus, maar toch klik ik af en toe eens iets aan. Dat had ik bij deze wel kunnen overslaan, een voorspelbaar en amateuristisch geheel werd het.

Ze krabbelt net weer een beetje op, de nog verse weduwe Julie Stevens. Na het overlijden van haar steenrijke man stort ze zich weer op haar kunstgalerie, die ze samen met een goede vriendin drijft. Daar gebeurt het: er komt een knappe vreemdeling de zaak binnen die zich voorstelt als Martin Hale. Hij is nieuw in de buurt en nu op zoek gaat naar inrichting van zijn huis. Julie vindt hem mysterieus en reageert afhoudend, maar is toch meer geïnteresseerd dan ze van zichzelf dacht. 

Wij weten dan al meer: we weten dat Hale een oplichter is die vrouwen verleidt om hen vervolgens het een en ander af te troggelen. Hale's dochter Dana is dat gedrag van haar vader meer dan zat omdat ze om de zoveel tijd moeten verhuizen vanwege pappie's misdragingen. Hij heeft haar beloofd dat dit de laatste verhuizing is en dat hij zijn leven betert. Dana hoopt het van harte, want ze komt op school de verdomd interessante (want razend knappe) Charlie tegen. Deze is zelf ook enthousiast van zijn nieuwe klasgenote en nodigt haar uit om te komen eten, haar vader mag mee. U raadt het al: als Dana met haar vader aanbelt, wemelt het van de verraste blikken. "Nou ja zeg, wat toevallig..". 

Om er nog een sausje overheen te gooien, is er ook de wraakzuchtige ex van Hale, die ten tonele verschijnt. 

Met: Chandra West, Steve Bacic, Cate Sproule, Lucie Guest, Madison Smith

FIN - song : Mrkniceguy- M4th I5 SOM3 COOI SH!7

Geen opmerkingen:

Challengers - Luca Guadagnino

Challengers op IMDb (7,8)   Challengers op Moviemeter (3,80) Gelijk maar meegepakt op première avond, terwijl ik mezelf niet heel goed ingel...