zaterdag, januari 30, 2021

Keeping Rosy- Steve Reeves


 Keeping Rosy op IMDb (6,4)

"Well, that escalated quickly.'

Deze film werkt volgens het principe van deze uitdrukking. Een enkele gebeurtenis brengt een volgende teweeg en voor we weten is er geen weg meer terug. 

Charlotte krijgt bij een slechtweergesprek op het werk te horen dat haar contract niet verlengd gaat worden en dat haar zakelijke partner er met de promotie vandoor gaat waar zij op aasde. Gedesillusioneerd gaat ze naar huis, waar ze haar buitenlandse werkster rokend in de kamer aantreft. Ze ontsteekt in woede , de ruzie loopt uit de hand en ze slaat de werkster met een fles op het hoofd. Fataal. In blinde paniek ontdoet Charlotte zich van het lijk door het in de Theems te werpen. Maar dan begint de ellende pas. In haar huis vindt ze de autosleutel van de werkster en in die auto vindt ze..het dochtertje van de dame die zij illegaal in dienst had. Wat te doen? 
Al snel is er geen weg meer terug voor Charlotte: ze moet het kind voor iedereen geheim houden, maar dat lukt niet. Ze moet bovendien aan de beveiligingsbeelden van de parkeergarage komen, voordat haar gruwelijke daad ontdekt wordt. Ze moet hulp inschakelen , maar wie dan? 


Met: Maxine Peake, Christine Bottomley , Blake HarrisonGeen opmerkingen: