donderdag, maart 14, 2019

Isn't it romantic - Todd Strauss-Schulson

Ins't it romantic op IMDb (6,0)
Dat was een misrekening. De recensie gelezen en die leek nog wel in de richting van een acceptabele film te gaan, maar ik kan het er echt niet van maken. Ondanks de omgekeerde aanpak van een genrefilm vervalt de film uiteindelijk precies in alle clichés die het zegt te bestrijden. Droste in reverse, zo ongeveer.

Natalie is een dame die de zoektocht naar geluk lijkt te hebben opgegeven. Al die leuke mannen die ze ziet, zien haar niet staan. Ze is cynisch, ze is ongelukkig in haar lichaam en ze woont in tamelijk lastige omstandigheden. In scherpe bewoordingen bekt ze haar collega's af die dromen van prinsen op witte paarden en van prachtige hunks die hun pad zullen kruisen. "Dat is iets voor romkom's" zegt Natalie, en die haat ze.
U snapt: was sich liebt, dass neckt sich. Door een ongelukkige botsing bij een beroving belandt ze in het ziekenhuis , in coma. En u snapt het: wanneer ze wakker wordt, is alles omgedraaid. Ze is opeens succesvol in haar werk, ze wordt gezien door de mooiste en rijkste mannen, ze heeft succes.
Zelf snapt ze dat het niet kan kloppen, maar heel de wereld doet er aan mee. Ze is - bij volle bewustzijn- in een romantische Truman Show belandt. Eindelijk maakt ze kans op de ware liefde, maar ze twijfelt al snel: zit die liefde nu in die plotselinge kans op rijke en knappe mannen, of zit ie toch in die ene collega die haar altijd al vriendelijk heeft benaderd? U mag raden.

Met : Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine, Priyanka Chopra

Geen opmerkingen: