vrijdag, maart 01, 2019

Bad Match - David Chirchirrillo

Bad Match op IMDb (5,7)
Bad Match inderdaad. Tussen filmmaker en mij dan. Ik weet niet precies op welk publiek de maker doelde, maar ik hoorde daar klaarblijkelijk niet tussen. Ach, er gaat er wel eens een de mist in.

Harris is een player, die onafgebroken swipet op de datingsites waar hij zijn jachtbuit op verzamelt. De dames zijn allen slechts voor één nacht pret bestemd, daarna wil hij er weer tussenuit.
U snapt het nu al: er zit er natuurlijk eentje tussen die dat niet pikt en die wat vasthoudender is. Harris schrikt als deze Riley maar blijft berichten en contacten, dat was niet de bedoeling. Hoewel: ze is erg knap en Harris is tamelijk zwak.
Na enkele ontmoetingen probeert hij de boel alsnog te verbreken maar dan heeft hij buiten Riley's veerkracht gerekend. Zijn zakelijke twitteraccount wordt gehackt en plaatst dermate vervelende tweets dat Harris zijn baan verliest. En daarbovenop komt nog de politie-inval die onderzoekt waar in huis hij die kinderporno-verzameling heeft verstopt die ineens over het internet gaat.
Het is te toevallig allemaal, hij moet dat meissie dus opnieuw contacten om op een of andere manier de rekening te vereffenen.

Flutfilm, waarbij de uitkomsten ook nog eens van mijlenver te zien zijn.

Met : Jack Cutmore-Scott, Lili Simmons 


Geen opmerkingen: