zaterdag, januari 04, 2020

Earthquake bird - Wash Westmoreland

Earthquake Bird op IMDb (5,9)
Enorm risico altijd, kijken naar een psychologische thriller. Het kan heel goed gaan, het kan ook supervaag blijven. Ik zal u niet langer in spanning houden: deze valt onder de laatste categorie.
Als films als deze een beetje goed zijn, ontstaat er begrip bij de kijker. Begrip voor het gedrag van de hoofdpersoon. Dat lukt in deze niet: Lucy is een irritant wicht, naar mijn beoordeling.

Lucy is overtuigd dat ze de dood aan zich heeft hangen. Er gebeuren teveel ongelukken om haar heen om te geloven dat het toeval is. Wanneer een goede vriendin verdwijnt en ze over deze zaak verhoord wordt door de politie, is ze er stellig in dat ze er iets mee te maken heeft.
De politie verdenkt haar vriend, de enigmatische fotograaf Teiji, maar uit het niets slepen ze een bekentenis van Lucy in de wacht. Het is nu aan ons als kijker om erachter te komen of Lucy terecht vast zit of niet.

Bij dit soort films zeg ik dan altijd: "voor de liefhebber".

Met : Alicia Vikander , Naoki Kobayashi , Riley Keough, Kiki Sukezane

Geen opmerkingen:

There's always hope - Tim Lewiston

There's always hope op IMDb (5,0)   There's always hope op Moviemeter (1,88) Gewoon een zoetsappig filmpje, maar dat kon deze kijker...